Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Pomračenje Sunca donosi važne promjene ovim horoskopskim znakovima

Preuzmite sliku

Pred nama je posljednja sezona pomračenja 2022. godine. U utorak, 25. oktobra, očekuje nas djelimično pomračenje Sunca, a 8. novembra potpuno pomračenje Mjeseca.

To se u astrologiji obično smatra razdobljem velikih promjena. Ovo pomračenje Sunca odvija se u znaku Škorpije, poznatoj po mračnoj i intenzivnoj prirodi, pa nas očekuju dramatični događaji i dubinske transformacije, prenosi index.hr.

Planetarni uticaji potiču vas da se prilagodite okolnostima koje će u početku možda biti teške, ali će vam otvoriti put za rast i donijeti sretnija iskustva. Ako ne primijetite odmah promjene, imajte na umu da se uticaj pomračenja osjeća nekoliko sedmica prije i poslije samog događaja. Evo koji će horoskopski znakovi najviše osjetiti njeno djelovanje:

Bik

Očekuju vas izazovi u odnosima s okolinom. Želite li već dugo izaći iz neke veze ili saradnje, sada ćete skupiti hrabrost i donijeti odluku. Iako osjećate da ste spremni za raskide, ovo pomračenje može ojačati neke odnose koji su bili neskladni ili nestabilni. U svakom slučaju, u ovom razdoblju naučit ćete važne lekcije o međuljudskim odnosima, ali i o vama samima.

Lav

Pomračenje u Škorpiji može biti najava promjena u vašoj domaćoj dinamici. Možda ćete se preseliti u drugi stan, poželjeti dobrodošlicu novom članu porodice ili preurediti dom. Neki će otići živjeti u drugi grad zbog uzbudljive poslovne prilike, no odlazak u nepoznato neće proći bez poteškoća. Trebat će vam vremena za prilagodbu, no ne odustajte kada bude teško jer bi vam kasnije moglo biti žao.

Škorpija

Vaš će život postati prilično intenzivan, no dobro ćete se nositi s onim što slijedi. Za neke ova pomrčina označava početak velike promjene identiteta, a posebno za rođene u oktobru. Neočekivane okolnosti trgnut će vas iz letargije i potaknuti da postanete bolja verzija sebe. Ne opirite se promjenama, koliko god vam bilo teško. Prerasli ste trenutne okolnosti i spremni ste za nove izazove.

Vodolija

Očekuju vas velike promjene na profesionalnom planu. Možda se spremate napustiti trenutni posao pa počinjete istraživati druge opcije. Neki će prihvatiti unapređenje ili čak potpuno promijeniti karijeru. Nemojte se bojati da niste dorasli izazovu i prihvatite odgovornosti koje vam se nude. Pokažite da ste spremni naporno raditi i žrtvovati se za uspjeh.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,