Četvrtak, 22. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi su jako osjećajni i najlakše ih je povrijediti

Preuzmite sliku

Lako se zabrinu zbog malih i beznačajnih stvari, pa su često pod stresom.

Katkada osjećajnost i osjetljivost mogu biti loša stvar. Čak i najmanja stvar može vas povrijediti ali, suprotno učestalome mišljenju, ne znači da ste slabi. Kad ste osjetljiva osoba, stalno ste svjesni svoje okoline i vrlo ste savjesni. Prema astrologiji, postoje četiri horoskopska znaka koji su vrlo osjetljivi, kako piše Pinkvilla.

Blizanci

Blizanci pretjerano razmišljaju i na njih okolina lako može uticati. Ako se neko koga poznaju ne osjeća dobro, Blizanci će se početi osjećati nemirno i postat će im dužnost razveseliti ih i pomoći im da se osjećaju bolje, prenosi Večernji list.

Rak

Rakovi osjećaju sve prejako i intenzivno. Lako se zabrinu zbog malih i beznačajnih stvari, pa se često osjećaju pod stresom i opterećuje ih težina njihovih emocija.

Djevica

Djevice imaju oko za detalje. Uvijek su svjesne svoje okoline i mogu zakomplicirati situacije pretjeranom maštom u svojim opažanjima.

Riba

Ribe su vrlo osjetljive jer im je jako stalo do drugih ljudi. Empatične su i suosjećajne. Intuitivne su i pažljive pa se trude da se ljudi oko njih osjećaju ugodno.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,