Nedjelja, 21. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovi horoskopski znakovi imaju iznimno visoke standarde

Preuzmite sliku

Popularno

Često čujete da ste jako izbirljivi u pronalasku partnera i da imate visoke standarde?

Jednostavno nikada nećete napraviti kompromis čak i ako to znači beskrajno čekanje savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, želite sve najbolje, a ako ne odgovaraju niti jednom standardu, to će biti kraj za vas. U tome, kako tvrde stručnjaci, ulogu ima i astrologija, pa je možda za sve kriv vaš horoskopski znak. Ako ste se pronašli u ovom uvodu, provjerite jeste li zaista jedna od jako izbirljivih osoba kada je u pitanju ljubav.

Bik

Bikovi paze da nikada ne nasjedaju na pogrešnu osobu. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim kriterijima idealnog partnera i kad pronađu savršenu osobu, potrudit će se kako bi to uspjelo.

 • Škorpija

  Škorpije su strastvene i intenzivnie što se tiče romantike. Zato bi moglo biti malo teško povjerovati, ali Škorpije imaju nevjerovatno visoke standarde i jednostavno nisu spremni na bilo kakav kompromis. Znaju šta žele i neće pristati za manje.

  Strijelac

  Strijelci su vrlo izbirljivi što se tiče odabira romantičnog partnera. Imaju tu ideju savršenog pojedinca i nju su zapisali u kamenu! Nikad neće pristati na manje čak i ako to znači biti dugo sami.

  Jarac

  Jarci imaju popis osobina koje žele kod svog partnera. Sigurni su i pouzdani ljudi kojima se zapravo ne žuri pronaći partnera. Zato oni mogu lako pričekati osobu koja bi odgovarala njihovim nerealno visokim zahtjevima. (vecernji.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,