Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ova 4 horoskopska znaka ruše sve rekorde u zavođenju

Preuzmite sliku

Pogledajte koja četiri astro znaka ruše sve rekorde u zavođenju…

Nema kome nisu zabavne čari slatkog, nevinog flerta. Ipak, nekima ova vještina baš ide od ruke, a astrolozi kažu da pored karaktera, na ovu poželjnu sposobnost, dosta utiče i horoskopski znak. Ova četiri astro znaka ruše sve rekorde u zavođenju.

Lav

Osvajaju bez premca, suptilno i sa dosta mašte. Prići će vam puni samopouzdanja, sa neodoljivim šarmom i sa osmijehom koji će osvijetliti cijelu prostoriju. Lavovi su „gradske face”, poznaju sve bitne ljude i sigurno vam ne može biti dosadno. Sa njima ćete zaista imati kraljevski tretman, a kako su poznati kao veliki džentlmeni, dodatne poene dobiće lijepim, i pomalo zaboravljenim manirima.

Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da gube i uvijek idu na na pobjedu. Zavođenje je za njih više od puke gimnastike, oni uživaju u svakom koraku osvajanja, pa čak ih intrigira kad moraju da se malo više pomuče oko nekoga. Lavovi su takođe i strastveni ljubavnici, pa budite sigurni da će vožnja sa njima biti kompletna.

Škorpija

Kada Škorpija uđe u prostoriju, to jednostavno svi primijete. Njen prodorno bezobrazni pogled osvaja i bez dodira, a kada izabere plijen, osvaja ga za najviše par sati. Škropijama posebno ide od ruke neverbalna komunikacija i često je koriste dok “pažljivo” slušaju o vašoj karijeri. Niste ni postali svjesni da vas je Škropija još na početku večeri izbrala kao budućeg partnera, a već ste se našli u njenom zagrljaju. U krevetu su perverzne i uživaju da vode ljubav satima, a na sebi obično imaju zavodljiv i skup veš.

 • ljeto-zavodjenje
 • Blizanci

  Imaju interesantan prijateljski pristup, koji zapravo, skoro uvijek završava posao. Duhoviti, veoma šarmantni, ali i obrazovani, Blizanci su toliko zabavni da biste mogli satima da provedete u ćaskanju sa njima. Imaju neodoljivu karizmu kojom prosto privlače ljude oko sebe, veoma su pozitivni i uljudni i nikada vam neće biti neprijatno sa njima.

  Rak

  Puni saosjećanja, razumijevanja i ljubavi za vas u svakom trenutku. Imaju beskrajno veliko srce u koje mogu da stanu svi vaši strahovi, padovi, uspjesi i želje budućnosti. Uz Raka ćete imati i najboljeg prijatelja kome ćete moći da povjerite bilo koju tajnu. Često iz prijateljstva nastaju predivne ljubavi, pa razmislite o tome kada sljedeći put izađete sa svojim „najboljim drugom” na kafu. Uz Raka će vam porasti i samopouzdanje, a seks će poprimiti neku sasvim novu dimenziju. (zena.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,