Srijeda, 29. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka najstrastvenije se ljube

Preuzmite sliku

Popularno

Ima li nešto ljepše i senzualnije od strastvenog poljupca?

Jesu li vam se ikada zatresle noge kada je neto poljubio? Ako jesu, velika je vjerovatnoća da je taj fatalni muškarac bio rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka. Ljubljenje je nešto nevjerovatno lijepo te ističe romantičnu povezanost dvoje ljudi. Međutim, neki to rade bolje od drugih. Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka ljube najstrastvenije.

Ovan

Ovan se jednostavno voli ljubiti. Zato su njegovi poljupci puni strasti i zadovoljstva. Osim toga, on ne ljubi „tek tako“, nego od ljubljenja radi pravu umjetnost. Nježno grickanje usne ili strastveni poljupci jezikom– nikad se ne zna šta se može od njega očekivati. Stalno nanovo iznenađuje svog partnera poljupcima. Koga jednom Ovan zavede, teško se odvoji od njegovih usana.

 • Rak

  Rakovi također spadaju osobe koje najstrastvenije ljube. Voli romantične i senzualne poljupce. Usne su mu meke i nježne. A pri ljubljenju se ne koncentriše isključivo na usne partnera. Naime, rRak će obasuti cijelo tijelo partnera poljupcima.

  Ribe

  Ribe su vrlo zaigrane, ali i vrlo oprezne. Međutim, upravo to čini poljupce Ribe ekstremno strastvenima. Vole „razmaziti“ partnera usnama te tako pojačavati napetost. Pošto nisu egoistične, brinu se za potrebe i želje partnera te žele da neizmjerno uživa u poljupcima jezikom. (Miss7.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,