Ponedjeljak, 20. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oni su prave dobrice: Ova tri horoskopska znaka imaju najviše empatije

Preuzmite sliku

Popularno

Istinska dobrota proizlazi iz mnogih ljudskih karakteristika, a postoje horoskopski znaci koji su ispred svih po tom pitanju.

Njihova moć je što su uvijek ljubazni, spremni da pomognu i ako treba “skoče u vatru” za ljude koje vole, zbog čega su omiljeni gdje god da se pojave.

Ribe

Ovaj horoskopski znak krasi saosjećajnost i naširoko su poznati po tome da dobro slušaju. Čim im se pdribližite osjetit ćete njihovu pozitivnu energiju i empatiju. Ribe svi cijene jer nisu nimalo sebični.

 • Djevica

  Nijedan horoskopski znak nije spremniji da pomogne drugima više od Djevice. To je njihova ljepota duše zbog koje je svi vole. Spremna je čak i svoju dobrobit da stavi na kocku samo da drugima bude dobro. Nijedan put im nije predugačak, niti jedan napor preveliki. Ljudi iz njihovog okruženja znaju da se uvijek mogu osloniti na Djevicu. Zbog toga ih svi vole i poštuju.

  Vaga

  Vagama u trenu polazi za rukom da oraspoloži drage ljude, pa čak i najveće pesimiste. U njihovom društvu se svako osjeća dobro. Vaga nikome ne može da odbije želju, ali zna da razlikuje dobro i loše, te neće dozvoliti da drugi iskorištavaju njenu dobrotu. (prva.rs)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , , ,