Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Od ovog horoskopskog znaka ne očekujte romantiku

Preuzmite sliku

Popularno

Svaki horoskopski znak se ističe po nekoj svojoj osobini koja krasi najveći broj njegovih predstavnika, dok ga, sa druge strane, razlikuje od ostalih znakova. Kada je riječ o ljubavi, od ovog horoskopskog znaka ne očekujte romantiku.

On neće uraditi ništa romantično i nemojte od njega očekivati previše pažnje. Plaši se obaveza, zaljubljuje se jako sporo, i preferira usamljenost. Zbog toga od njega ne očekujte romantiku!

Prema astrolozima, datum rođenja utiče na životne okolnosti na koje će pojedinac naići u toku života, uključujući i ljubav.

Prema astrolozima, jedan horoskopski znak se posebno ističe po manjku romantike i osjećaja za romansu: U pitanju je Vodolija!

Vodolija je najmanje romantičan od svih znakova zodijaka i od njega ne očekujte romantiku. Romansa i Vodolija nisu u dobrim odnosima i Vodolije jednostavno nisu tip koji slijepo ulazi u vezu. Čak i kada uđu u nju, oni se ne posvećuju drugoj osobi što njihove partnere može dovesti do ludila.

Bez obzira na to, često se dešava da su Vodolije jako voljene. One biraju partnere koji su spremni na ovakvu ljubav, ali i da vole svim srcem. Oni koji vole Vodoliju su uglavnom strpljive osobe jer je jednoj Vodoliji potrebno mnogo vremena da se zaljubi.

Vodolija voli da dobija pažnju i samo misli da joj druga osoba nije potrebna. Da biste sa Vodolijom izgradili dobar ljubavni odnos, prije svega joj budite prijatelj, a onda produbite odnos. Natjerajte ih da osjećaju da ste im potrebni.

Predstavnici ovog znaka su po prirodi uglavnom introverti i vole da sami idu kroz život.

 • Strijelac

  Osim Vodolije, Strijelac takođe spada u manje romantične znakove, ali je teško razumijeti zbog čega je to tako.

  Predstavnici ovog znaka su ekstroverti i avanturisti. Imaju odličan smisao za humor i vrlo su šarmantni.

  Oni se lako zaljubljuju ali problem nastaje zbog njihovog egocentrizma.

  Toliko vole sebe da im je teško da se posvete bilo kojoj drugoj osobi, pa i onoj sa kojom su u ljubavnoj vezi. Potrebna im je posebna osoba kako bi ljubav opstala.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,