Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ljudi rođeni u ovim horoskopskim znakovima nikada neće oprostiti preljubu

Preuzmite sliku

Popularno

Ljubavne veze prolaze kroz izazove, no problem nastaje kada jedan od partnera potraži bijeg od poteškoća ili rutine u izvanbračnoj avanturi. Partner koji je prevaren tada mora odlučiti je li spreman prijeći preko toga ili je za njega priča završena.

Ovo su zanci horoskopa koji nikada ne preštaju prevare!

1. Rak

Od svih horoskopskih znakova, rakovi najviše teže sigurnoj vezi punoj ljubavi u kojoj nema mjesta za preljub. Rak nikada nije u potpunosti sretan dok ne ostvari duboku emotivnu vezu, a kada se zaljubi uvijek razmišlja dugotrajno.

 • U potrazi je za osobom s kojom će graditi dom i osnovati porodicu. Rak puno daje i isto tako puno traži. Željan je pažnje, voli da mu se dokazuje ljubav, ali uvijek će vratiti istom mjerom.

  2. Škorpije

  Kada doznaju da su prevareni, Škorpije nisu iznenađene. One ionako uvijek očekuju najgore od drugih, čak i kada su s nekim godinama u vezi, nikada mu u potpunosti ne vjeruju i kod njih je uvijek prisutan crv ljubomore. Iznimno su zahtjevni prema voljenoj osobi, no u ljubavi daju cijelu sebe pa isto očekuju zauzvrat. Upravo zbog toga nikada ne opraštaju preljubu, jer je smatraju činom izdaje.

  3. Ovnovi

  Ovnovi su strastveni i intenzivni partneri koji mnogo traže, ali mnogo i daju. Iako nisu oličenje vjernosti, od svog odabranika očekuju potpunu posvećenost. Ako doznaju da ih je prevario, neće moći prijeći preko toga. Obuzet će ih ljutnja i bijes, obasut će partnera uvredama ili bacati na njega tanjire.

 • Doživjet će preljubu kao izdaju i nikada više neće u potpunosti moći vjerovati partneru.

  4. Lavovi

  Lavlji ego suviše je velik da bi mogao oprostiti preljubu. Čak i ako i dalje vole partnera i žele biti s njim, neće moći prijeći preko spoznaje da ih je ponizio i osramotio. Ne mogu podnijeti pomisao da ih je onaj koga vole i s kime su dijelili dobro i zlo iznevjerio pa će za njih ta priča biti završena. Lavovi nikada ne opraštaju povrijeđen ego.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje