Ponedjeljak, 15. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Imaju problem sa povjerenjem: Ovi horoskopski znakovi su skloni špijuniranju partnera

ljubomora32
Preuzmite sliku

Povjerenje je nešto što se vremenom stvara između dvoje ljudi. Ako je vjerovati horoskopu pojedini znakovi Zodijaka ga teško stiču i skloni su neprestanom provjeravanju partnera.

Da li ste nekada došli u iskušenje da provjeravate partnerov mobilni telefon, čitate njegove poruke ili mejlove? Astrolozi tvrde da su ovakva ponašanja tipična za pojedine znake Zodijaka. U nastavku teksta provjerite da li ste među njima.

Naime, stručnjaci su 2020. godine sproveli zanimljivo istraživanje koje im je dalo odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja, koji pripadnici horoskopskih znakova najčešće proveravaju svoje partnere.

U studiji je učestvovalo 2.112 ispitanika, koji su dali odgovore na pitanje da li i koliko često pregledaju mobilne telefone i računare svojih partnera, prenosi Večernji list.

Evo šta su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

Lav

Na prvom mjestu su Lavovi. Čak 75 posto ljudi rođenih u ovom znaku je priznalo da povremeno provjerava telefon svog partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklijevati da preuzmu ‘stvar u svoje ruke’ ako misle da je to potrebno.

Budući da su Lavovi nezavisni i imaju jaku harizmu traže partnere koji odgovaraju njihovoj ličnosti. Njima je potreban neko ko može da zadovolji njihove potrebe.

Rak

Anketa je otkrila da 71 posto Rakova krišom gleda poruke na telefonu ili računaru svog partnera. Rakovi su veoma posvećeni voljenoj osobi i žele istog takvog partnera. Problemi nastaju kada druga strana želi da zadrži malo privatnosti. To kod nesigurnih Rakova odmah izaziva osjećaj sumnje.

Riba

Na trećem mjestu liste “njuškala” su Ribe sa 69 posto. Ipak, kada ih jednom partner uhvati u špijuniranju to više neće ponoviti. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dozvoljavaju osjećanjima da ih ponesu, zbog čega i nekada imaju potrebu da zavire u partnerovu intimu.

Njima je teško da kontrolišu svoje emocije zbog čega često moraju da ulože vanljudske napore kako bi “ostali na zemlji”.  (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje