Petak, 1. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi kojima možete i život povjeriti

Preuzmite sliku

Da li ste se ikad zapitali da li je moguće na osnovu znaka u horoskopu zaključiti da li nekoj osobi treba da se povjeravate ili ne? Ako jeste, otkrivamo vam kojim to znakovima sa astrološkog stanovišta možete ako zatreba i svoj život da povjerite, a da vas oni neće iznevjeriti.

Škorpija

Škorpije sve gledaju crno-bijelo, i samim tim ako ste im nešto rekli u povjerenju možete biti 100% sigurni da će tajnu čuvati bolje nego vi sami. Introspektivna, tiha i tajanstvena Škorpija nikad neće slučajno reći pred drugima vašu tajnu. Ovaj izrazito vodeni znak će pred sve druge baciti trnje i kamenje kako bi zaštitio vašu tajnu. Ako nekom treba da povjerite svoje najintimnije stvari, onda je to svakako Škorpija, prenosi Ženski Magazin.

Riba

Ne kaže se uzalud – šuti kao Riba. Jer takve su, tihe, povučene i sposobne da čuvaju tajne. Osjetljive su i to ih navodi da sa vašom tajnom postupaju oprezno kao sa velikom dragocjenošću. Oko nje će podići ako zatreba veliko utvrđenje i godinama istrajavati u vještom čuvanju onog što im je povjereno. Dobri su slušaoci, i savjetnici tako da im i u tom pogledu možete povjeriti svoje najintimnije tajne.

Lav

Lavovi su jedni od najodanijih znakova u Zodijaku. Pouzdani su i njihovi iskreni prijatelji uvijek mogu da računaju na njihovu diskreciju. Lavovi su donekle pogrešno etiketirani kao osobe opsjednute same sobom, dok su zapravo oni svjesni sebe i svojih kvaliteta i u skladu s tim i traže i vrednuju svoje prijatelje. Ako ste njihov prijatelj znači da ste cijenjeni i budite sigurni da će vaše tajne ostati na sigurnom, kakve god da su. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,