Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Horoskopski znakovi koji imaju najviše standarde u životu

Preuzmite sliku

Popularno

Svi imamo svoje standarde, zahtjeve i želje u životu. Testirajte sebe i svoje prijatelje! Predstavljamo vam znakove Zodijaka koji prema astrolozima imaju najviše standarde u životu.

Lav

Lav zauzima prvo mjesto, pošto je neobično izbirljiv. Lav od svog partnera traži sve odjednom: finansijsku stabilnost, ljepotu i bogat unutrašnji svijet. Malo je vjerovatno da će odnos dugo trajati ako partner nema neku od ovih „osobina“. Lavovi uvijek traže ideal koji zaista ne postoji.

Blizanci

Ovaj znak voli da preuveličava probleme i odmah ostavlja partnera zbog najmanje sumnje, pa čak i nesporazuma. Blizanci takođe cijene svoje vrijeme i ne žele da ga troše na partnere koji ne žele da se mijenjaju.

Vaga

Vaga ima dugu listu zahtjeva i ne zanimaju je recimo, detalji poput boje očiju ili kose. Vagi treba neko sa kim će joj biti zabavno, mirno i udobno u vezi. Ova osoba traži partnera koji će biti izuzetno dobar kuhar, brinuti se o porodici, imati uspješnu karijeru i, naravno, biti seksi.

Jarac
Jarčevi su nezavisni i uopšte se ne protive usamljenosti. Ovaj znak će rijetko započeti komunikaciju ili vezu, dok definitivno ne bude siguran u vezi sa partnerom. Standardi i zahtjevi Jarca su visoki i čak i ako im se dopada partner, ali ne mogu razgovarati sa njim otvorenim srcem, zadržavaju distancu.

Djevica

Djevica se može neko vrijeme boriti za nečiju pažnju, ali to neće dugo trajati, ako shvate da ulažu više napora u odnosu od partnera. Otići će bez gledanja unazad. Imaju visoke standarde i očekuju da se partner trudi, isto kao i oni. (zenskimagazin.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,