Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Horoskop otkriva znakove čija ljubav nije moguća

Preuzmite sliku

Popularno

Škorpion i Ribe su ubitačna kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Njihove potpuno suprotne osobnosti mogu lako postati kamen spoticanja

Djevica i Blizanci

Realisti i sanjari teško mogu naći dodirne tačke, isto kao i veza Djevice i Blizanaca, koja zbog toga ne može opstati.

Kada dođe do krize i treba se boriti za vezu ili odustati, Djevica će mirno ostaviti vezu iza sebe, ostavljajući Blizanca slomljenog srca. Do toga dolazi zbog navike Blizanaca da žive u snovima, a Djevica preuzima sav teret veze na svoja leđa i svega što ide s njom.

Vaga i Bik

Oni su čvrsto povezani i čini se kao da telepatski komuniciraju. To je u početku zanimljivo, ali s vremenom ta njihova čvrsta veza postaje zagušujuća i oboje se osjećaju kao da više nisu individue, već se definiraju samo kroz svoju vezu. Zbog toga veza često puca.

Vezi konačno presude Bikova tvrdoglavost i Vagina potreba da povremeno bude u pravu. Budući da se jako dobro razumiju i poznaju, s vremenom očekivanja jednog od drugog postaju prevelika, a rijetko kad se ta očekivanja ostvare.

Lav i Rak

Dok se Rakovi raduju dubokoj, duhovnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, nesigurnost Lava donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile i zato veza ovog para nikad dobro ne završava.

Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi, od toga da su jedan tren kraljevi cijelog svijeta, samopouzdani i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, do toga da su sarkastični i cinični te kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi.

Osjetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju k srcu i uključuju svoj obrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zamjeranja i ljutnje, što na kraju u potpunosti zatruje njihovu vezu.

 • Jarac i Vodolija

  Oba znaka su jako tvrdoglava i uporna, a iako se zbog toga privlače, to je i razlog zašto veza ovog para najčešće puca.

  Dok Jarci funkcionišu po osjećaju, Vodolije su praktični. I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodenjaci šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i burnim raskidom.

 • Strijelac i Rak

  Nikako nisu jedno za drugo. Rakovi vjeruju u poslovicu ‘strpljen – spašen’, a Strijelci su jako aktivni i spremni na nove avanture i izazove u životu. Rakova mirnoća potiče u Strijelcu nemir, a s vremenom i zamjeranje koje se lako može pretvoriti u svađe i bijes.

  Strijelac obožava promjene i stalno pokušava nešto novo u životu i vezi, dok promjene koje se događaju oko Raka uglavnom ostaju nezamijećene jer on ima svoj pogled na život koji ga vodi u svemu što radi.

  Najveću vrijednost u ljubavi Strijelci povezuju uz apsolutnu seksualnu vezu s partnerom, dok su Raku primarne emocije. Ta razlika će na kraju presuditi njihovoj vezi.

 • Škorpion i Ribe

  Ovo je ubojita kombinacija, budući da su oba znaka jako emotivna, a istovremeno jako sumnjičavi jedan prema drugom. Škorpioni su jako nemarni u izražavanju svoje ljubavi prema Ribama, koje kroz život idu vođene osjećajima.

  Suprotne osobnosti, koje su u početku bile iskra strasti, lako postaju ono što će vezu uništiti. Ribe trebaju slobodu koju će Škorpionova sumnjičavost ugušiti. (24sata.hr)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,