Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Dame da li ste među njima? Ova tri horoskopska znaka muškarci najčešće biraju za brak

Preuzmite sliku

Popularno

Većina žena mašta o tom jednom posebnom danu od malih nogu. Međutim, muškarci i nisu toliko željni braka koga često smatraju obavezom.

Ipak, zvijezde imaju svoj način viđenja ovih odnosa.

Kažu da muškarci često provedu mnogo vremena uz jednu ženu, a onda se ožene sasvim drugom. To je djelimično tačno. Ako su vječite neženje u pitanju, onda do braka i ne dolazi. Ali u suprotnom slučaju,  muškarac u početku ženu posmatra kao ljubavnicu, a tek kasnije kao majku svoje djece. Međutim, evo koji horoskopski znakovi su najčešće izabranice muškaraca.

Rak

Najviše porodičnih žena su predstavnice ovog znaka. One vole kuhanje, stvaranje udobnosti, podizanje djece i uopšteno porodični život. To su supruge i majke u klasičnom smislu. Uvijek brinu o mužu i djeci i uživaju u tome. To čini da se muškarci uz njih osjećaju potpuno sigurno, ali i da je potrebna njihova zaštitinička uloga da bi štitili cijelu porodicu.

 • Strijelac

  Žene koje su predstavnici ovog znaka biraju muškarci koji vole putovanja, zabave i zanimljive sastanke. Ona će obezbjediti zanimljiv i život pun avantura. Dobro se slažu sa muškarcima različitih nacionalnosti i vjera i sa zadovoljstvom prihvataju i upuštaju se u kulturu i život muževljeve porodice.

  Djevice

  Djevice su žene koje su strpljive i mudre. Biraju ih muškarci kojima je potrebna podrška. Osim toga, one su veoma rijetko histerično i ne pribjegavaju skandalima. Ta njihova mirnoća je veoma privlačna muškarcima. One dosta pažnje poklanjaju zdravlju i obrazovanju što je također veoma značajno muškarcima. Dakle, ukoliko spadate u neki od ova tri znaka, vjerovatno ćete lako pronaći muškarca koji će željeti da podijeli život sa vama. Koristite vaše kvalitete jer ih očigledno muškarci cijene i sigurno ćete biti sretni i vi i vaš partner. (Lepota i zdravlje)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: ,