Nedjelja, 21. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Da li ste među njima: Ovo su tri najdjetinjastija horoskopska znaka

Preuzmite sliku

Popularno

Svako od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve • Otkrijte jeste li među njima    

Djetinjasti ljudi su noćna mora, pogotovo ako s njima želite razgovarati kao odrasla osoba. Svako od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve:

Ovan

Odgovornost i zrelost su za ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zbog čega su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da su možda bili u krivu, započinju svađu da ne moraju priznati svoju grešku.

Blizanci

Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Započinju stvari koje nikad ne dovrše, a često ih nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

Škorpija

Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zreli i razumni – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako škorpion nije zamislio, njegovo se raspoloženje mijenja, postaje svadljiv i agresivan i ponaša se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na blagajni. (index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,