Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Znate ga kao Danijela iz “Zabranjene ljubavi”, a sad je dobio ulogu u britanskoj seriji

Preuzmite sliku

Glumac Zoran Pribičević bilježi još jedan uspjeh na svjetskoj sceni. Naime, Zoran je proteklih godina sve popularniji među inozemnim producentima, a to potvrđuje i činjenica da je nedavno dobio ulogu u britanskoj seriji “The Good Ship Murder” koju je snimio za Clapperboard Production.

Riječ je o novoj detektivsko kriminalističkoj seriji za britanski Channel 5. Radnja serije odvija se na velikom britanskom cruiseru koji plovi Mediteranom, a Zoran igra Vlada Kozlova, ruskog akrobata na koturaljkama. Pribičević je dobio jednu od glavnih epizodnih uloga u sedmoj epizodi, a serija se već prikazuje u Velikoj Britaniji.

“Na snimanju je bilo zaista sjajno. Bio sam tjedan dana na Malti blizu Vallette i sedam dana na ogromnom cruiseru koji je plovio iz Southamptona preko Lisabona, Madeire do Barcelone. Nevjerojatno iskustvo”, rekao je Pribičević.

“To je cijeli jedan grad za sebe, oko 1.800 ljudi čini samo posadu broda, a ukupno na brodu može biti i 6.000 ljudi. Ima preko 20 spratova, liftove, restorane, shopping centar, pozorušta, kino, zabavne parkove. Ekipa je bila jako profesionalna, srdačna i susretljiva, tretiraju te baš kao pravu zvijezdu i jako se brinu za glumce”, dodao je glumac koji već nekoliko godina ima agenta u Londonu koji mu pronalazi uloge.

Inače, popularni hrvatski glumac, već je radio za produkcije Left Bank Production te Constantin Television GmbH, a hrvatskoj je publici najpoznatiji po ulozi Danijela Lončara u seriji “Zabranjena ljubav” koja se emitirala na RTL-u širom regiona. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje