Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Zmajevi grade banku koštane srži

zmajevi-pjesma
Preuzmite sliku

Zmajevi grade banku koštane srži – TV Pink BH će 18. maja biti dio jedne velike humane priče pod nazivom “Zmajevi grade banku koštane srži”. Manifestacija će biti održana u hotelu Terme Ilidža, a ima za cilj prikupljanje sredstava za tipizacije za formiranje banke koštane srži.

Zmajevi grade banku koštane srži – TV Pink BH će u direktnom programu koji će trajati od 14 – 17:30 sati sa bh. fudbalskim reprezentativcima, javnim ličnostima, privrednicima iz BiH i regiona, te zajedno sa gledateljima izgraditi prvu banku koštane srži u našoj zemlji.

  • Zmajevi-grade-banku-ko,PC5,PA1tane-sr,PC5,PBEi-TV-Pink-BH-720x1024.jpg.pagespeed.ic.RUilkJDA1n
  • “Koncept same manifestacije je u tome da će biti otvoreno deset kontakt-telefona. Tokom emisije koja će trajati više od tri sata građani će moći komunicirati s gostima, s Zmajevima, političarima, privrednicima, estradnim zvijezdama. Pozvane su sve ambasade u BiH, načelnici općina, premijeri kantona, privrednici u javnom i privatnom sektoru društveno odgovornih kompanija, a od javnih ličnosti svoj dolazak su potvrdile velike zvijezde iz BiH i regiona, poput Halida Bešlića, Enesa Begovića, Gorana Bregovića, Zdravka Čolića, Harisa Džinovića. Specijalni gosti bit će visoki predstavnik Valentin Inzko, te bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić” – saopšteno je iz Press službe TV Pink BH.

    Tokom LIVE emisije  koju će voditi Aleksandar Hršum, Nataša Petrović i Tanja S. Đurović gledatelji će moći pozvati i humanitarni telefon, a moći će vidjeti i broj žiroračuna na koji će uplatiti sredstva. Bit će upriličena i tombola i aukcija dresova fudbalera, jer će svi fudbaleri dati svoje dresove na aukciju. 18. maj je period kada su reprezentativci u karantinu uoči odlaska u Brazil i TV Pink BH će ekskluzivno, zajedno sa ostalim učesnicima u projektu još jednom animirati njihovu humanu osobnost i uključiti ih u ovu vrlo bitnu priču za našu zemlju. Nosilac projekta u saradnji sa Federalnim ministarstvom zdravstva  je NVO “Mala”, a generalni pokrovitelji manifestacije su Asima i Ivica Osim. (Muški Portal)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje