Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Žena čija je zatvorska fotografija postala hit: “Ljudi mi se ne prestaju udvarati”

Preuzmite sliku

Nakon što je na društvenim mrežama objavljena njena zatvorska fotografija, 27-godišnja Veronica Koval postala je zvijezda. Veronica je sada za The New York Post otkrila neke tajne svoje ljepote, ali insistira na tome da je zapravo vrlo prosječna osoba.

“Ja sam djevojka za botoks i filere! Idem na botoks nekoliko puta godišnje”, rekla je Veronica. Priznala je da radi medicinsku njegu kože i ide na laserske tretmane lica. Zahvalna je na svojoj frizerki Sadye Pearlman za koju kaže da je jedina osoba kojoj dopušta da se približi njenoj kosi.

Na meti je brojnih udvarača

Uprkos prilično skupom režimu njege kože, Veronica priznaje da ne luduje za šminkom.

“Kupujem u Targetu i imam ograničen budžet. Ne zarađujem milione dolara”, kaže ona. Otkako je njezina fotografija iz zatvora postala viralna, Koval kaže da dobiva puno poruka na društvenim mrežama od udvarača koji je žele izvesti na spoj.

Vezano | Uhapsili je zbog prebrze vožnje, njena zatvorska fotografija postala hit na internetu

Naučila je svoju lekciju

Rekla je da je definitivno naučila lekciju o prebrzoj vožnji i da više nikada neće juriti.

“Definitivno sam pogriješila. Ne opravdavam to i nikad više neću juriti. Poštujem vlasti, nisam se namjeravala raspravljati. Šutjela sam, odradila svoje. Uvijek pokušavam sve okrenuti na pozitivno”, zaključila je.

Uhapšena zbog prebrze vožnje

Podsjetimo, diplomirana medicinska sestra je u maju 2023. uhapšena zbog prebrze vožnje. Naime, vozila je 160 kilometara na sat u zoni gdje je ograničenje 90 kilometara na sat. Provela je i noć u zatvoru. Osim toga, dobila je kaznu od 750 dolara (oko 690 eura) te joj je vozačka dozvola suspendirana na 30 dana, piše Unilad.

Njezina fotografija iz zatvora postala je viralna na Instagram stranici Mugshawtys. Mnogi su se složili da je djevojka odlično ispala te su u komentarima ispod fotke pisali da je prelijepa i da joj nije mjesto u zatvoru. (Index.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje