Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Učestvuj u nagradnoj igri „Tuborg te vodi na koncert Stinga!“ i osvoji ulaznice za koncert

Preuzmite sliku

Bliži se dugo iščekivani koncert muzičke zvijezde Stinga u Sarajevu, a brojni fanovi još uvijek imaju priliku da okušaju svoju sreću u velikoj nagradnoj igri „Tuborg te vodi na koncert Stinga!“ i osvoje ulaznice za mega muzički spektakl koji će se 2. oktobra održati u Zetri.

Nagradna igra traje do 29. septembra, a pivski brend Tuborg, koji inače slavi moć muzike da uveže ljude, svaki dan u periodu trajanja nagradne igre sa po dvije ulaznice će obradovati po jednog, a 30. septembra, u finalnom izvlačenju, deset sretnih dobitnika. Kao utješne nagrade Tuborg u dnevnom izvlačenju poklanja i po tri Tuborg majice, dok je za finalno izvlačenje osigurao 20 Tuborg majica.

 • „Kompanija Carlsberg BH sa brendom Tuborg dokazani je prijatelj muzike i velikih muzičkih dešavanja u BiH te smo i ovaj put mislili na naše vjerne potrošače kojima želimo pružiti priliku da učešćem u vrlo jednostavnoj nagradnoj igri budu dio ovog nezaboravnog događaja. Izuzetno smo sretni što možemo pokloniti određeni broj ulaznica i omogućiti im da uživaju u koncertu, naročito zbog činjenice da je interesovanje za njega izuzetno
  veliko“, istaknula je Andrijana Korda Gick, Business Development and Marketing Manager u kompaniji Carlsberg BH.

  Uslov za učešće u nagradnoj igri je kupovina Tuborg piva u željenoj ambalaži, u vrijednosti od minimalno pet konvertibilnih maraka, u nekom od trgovačkih ili ugostiteljskih objekata na području FBiH.

 • Potom je potrebno da se kao dokaz o obavljenoj kupovini na web stranici unese fotografija fiskalnog računa i ispuni kratak formular za prijavu. Svaki dan na ovoj stranici Tuborg otkriva imena sretnih dobitnika.

  Podsjećamo, Sarajevo je domaćin jednog od ukupno 28 koncerata koje će Sting održati tokom jesenje turneje na kojoj promoviše i svoj novi album „The Bridge“. Očekuje se da će koncert trajati dva sata, a osim u novim pjesmama, publika će moći uživati i u dobro poznatim hitovima: Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose…

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,