Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Takmičarka napustila Zvezde Granda nakon negativnih komentara, Šerifović: Stojim iza svake izgovorene riječi

Preuzmite sliku

U posljednjoj emisiji Zvezde granda povela se polemika oko stajlinga dvije natjecateljice koje su prema mišljenju većine članova žirija bile neprikladno i vulgarno odjevene.

Nakon svega 21-godišnja natjecateljica Anastasija Ićurup odlučila je odustati od daljnjeg natjecanja u spomenutom showu.

Tim povodom, danas se na svom Instagram profilu oglasila i njena mentorica Marija Šerifović.

“Dobri ljudi, dobar dan. Kako se? S obzirom na to da ste mi zatrpali DM, želim da kažem da stojim iza svake svoje izgovorene riječi, smatram da je to jedino ispravno i dalje. Zatekla me informacija da je kandidatkinja Anastasija Ićurup odustala od takmičenja, nije se žena osjetila dobro, ne želi da bude dio toga. Da li bih ja to uradila? Vrlo vjerojatno ne, otišla bih u sljedeći krug i bila bolja i najbolja da žiriju pijem krv. Eto, to je njena odluka i ova situacija se na ovaj način završava”, kazala je Marija u videu.

Naime, nakon što se Anastasija pojavila na pozornici, članovi žirija su komentirali da su mlade djevojke neukusno odjevene, a najoštrija je bila Ana Bekuta.

“Ja ne znam šta to znači, gdje vi to nalazite, gdje kupujete te stvari, to je katastrofa na šta to liči. To je tako jeftino, izgledate jeftino da je to katastrofa. Ne može ovo ovako, djeco, ja neću dozvoliti da ne kažem ovo, vi utičete na djecu koja nas gledaju. Ovo što vi radite, pogotovo ti Đorđe što ih tjeraš da se ovako oblače. Ovo je neprimjerno, degutantno, odvratno i ja ću se ispovraćati sad”, kazala je Bekuta.

Marija je međutim dodala da se nekom nešto može svidjeti ili ne, ali da je pogrešan način na koji se to ukazalo.

“Ne možeš nekome reći ‘ispovraćat ću se zbog tebe’. To jednostavno nije u redu”, kazala je Šerifović između ostalog.

Na kraju se oglasila i sama Anastasija.

“Ako sam odustala od takmičenja, nisam od karijere. Moje vrijeme tek dolazi”, poručila je.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje