Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tajna mladolikog izgleda Jennifer Aniston: Tretman uz koji je prevarila godine

Preuzmite sliku

U čemu je tajna mladosti Jennifer Aniston? Šta je čini tako mladolikom? To je pitanje koje ne prestaje da zaokuplja žene širom svijeta.

Ova 54-godišnja bomba, koja je prvi put stekla slavu kao zvijezda sitkoma Prijatelji, ne prestaje da oduševljava svijet. Decenijama se divimo njenoj kosi, besprijekornom tenu i savršenoj figuri. A posljednjih godina i njenom mladalačkom izgledu. Za nju vrijeme kao da stoji…

Šta to ona zna što mi ne znamo

U utorak, u novom intervjuu za Wall Street Journal, glumica je konačno otkrila kako stari unazad! A to je jednostavno kao da isprobate sve kozmetičke proizvode. Otkrivajući tajne koje stoje iza njenog besprijekornog izgleda, podijelila je priču o vremenu kada joj je njena kozmetičarka preporučila tretman lica sa spermom lososa. Da, dobro ste pročitali.

Prepričavajući tu priču za Wall Street Journal, kaže da je bila prilično šokirana time što je čula: “Prvo sam rekla: ’Jesi li ozbiljan? Kako dobijate spermu od lososa?’” Bez obzira na to da li se tretman pokazao delotvornim ili ne, Dženifer pobjeđuje vrijeme i dalje je jedna od najljepših žena na javnoj sceni.

Ima još nešto…

Bizaran tretman koji joj je preporučila kozmetičarka, ipak nije jedino što je pomoglo Jennifer Aniston da prevari godine. Takođe je otkrila ono za šta vjeruje da će biti rutina u očuvanju mladosti i ljepote u budućnosti: nedjeljne injekcije peptida.

Osim njenih tajni za njegu kože, ono što Jennifer čini da se osjeća najseksipilnijom jeste njen wellness režim. Između njene uzbudljive rutine vježbanja i njene volje da kaže ne, glumica daje sebi slobodu kada je u pitanju njena ishrana. Podijelila je da je nedjelja dan rezervisan za druženje s prijateljima u njenom domu. Tom prilikom, na meniju su In-N-Out hamburgeri.

Glumica „Tanki modri; ne zanimaju me. Jer znam o čemu se radi. To su samo kalorije ulaze, kalorije izlaze”, rekla je ona, prenosi Lepota i zdravlje

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,