Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svjetska muzička zvijezda Sting doputovao u Sarajevo

Preuzmite sliku

Jedna od najvećih svjetskih muzičkih zvijezda današnjice Sting je prije nekoliko minuta doputovao na Međunarodni aerodrom Sarajevo, saopćili su organizatori, prenosi Anadolu Agency (AA).

Svjetska muzička zvijezda je doputovala iz Rumunije privatnim avionom sa svojim bendom, gdje je održao posljednji koncert pred dugo očekivani rođendanski nastup u Zetri.

Ostatak tehničke ekipe i članova benda će u Sarajevo stići danas u poslijepodnevnim satima, gdje će započeti pripreme za sutrašnji spektakl godine. Produkcijska kuća Avalon je uvažila zahtjev menadžmenta Stinga da dočeku ne prisustvuju mediji, te su fotografije dolaska napravljene od strane Avalon tima.

”Od koncerta U2 u Sarajevu na Koševu stiže sigurno najmoćnija produkcijska mašinerija od šest šlepera i pet tour busova najsavremenije audio i video opreme, te preko 50 članova tehničke ekipe koja će se pobrinuti da publika u Sarajevu doživi vrhunski muzički i scenski spektakl. Koncert počinje sutra u 20 sati nastupom Joe Sumnera koji će nastupati 45 minuta, nakon čega će na binu izaći Sting sa set listom sastavljenom od svojih najvećih hitova“, najavili su organizatori.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,