Subota, 13. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Supruga Siniše Mihajlovića: ‘Znali smo kada će umrijeti, odlučili smo da mu ništa ne kažemo’

Preuzmite sliku

Proslavljeni fudbaler Siniša Mihajlović (54) izgubio je bitku sa opakom bolešću 16. decembra pretprošle godine, a sada je njegova supruga Arijana Mihajlović gostovala u jednoj poznatoj televizijskoj emisiji.

Arijana Mihajlović u velikoj ispovijesti nije mogla da zaustavi suze, te se pred kamerama slomila i zaplakala, dok je opisivala kako je izgledao njen život sa Sinišom Mihajlovićem.

“Pričala sam sa djecom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo posljednji mjesec njegovog života znali, da će uskoro umrijeti, a on o tome ništa nije znao.

Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju djecu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvijek pričaju o tome”, poručila je Arijana u emisiji i dodala:

“To je bila prelijepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom.

Želim da kažem svojoj djeci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje”, zaključila je Arijana na jednoj poznatoj italijanskog televiziji, piše Blic.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje