Utorak, 27. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sopštena najstrože čuvana tajna: Evo s kim je princ William varao Kate Middleton kad je bila trudna

Preuzmite sliku

Knjiga navodi kako su iz dvora obećali novinarima druge “ekskluzivne vijesti” vezane uz kraljevsku porodicu, samo ako prestanu s dramom oko Williama.

U novoj knjizi američkog novinara Omida Scobieja, nazvanoj ‘Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival’, otkrivene su razne pikantnosti vezane uz ljubavni život prijestolonasljednika Williama (41). Britanska kraljevska porodica često je bila meta kontroverzi, a iako se ne može potvrditi istinitost ovih tvrdnji, čini se da su neki događaji postali sveprisutna tema razgovora u posljednje vrijeme.

Jedna od priča koja se proširila sugerira da je William prevario Kate Middleton (41) dok je bila trudna sa svojim trećim djetetom. Prema navodima, njegova navodna ljubavnica bila je bivša britanska manekenka Sarah Rose Hanbury (39).

Iz Kensingtonske palače su, kako tvrdi novinar, uložili maksimalne napore kako bi suzbili špekulacije o prevari. Navodno su pokušali uvjeriti britanski list ‘The Sun’ da obustavi istraživanje o toj priči.

Također, knjiga navodi kako su iz dvora obećali novinarima druge “ekskluzivne vijesti” vezane uz kraljevsku porodicu, samo ako prestanu s dramom oko Williama. Prema tvrdnjama, u junu 2019. godine, ‘The Sun’ je, navodno, povukao novinara s te priče. Tabloid se tada preusmjerio na niz drugih priča, s ciljem da otkrije više informacija o princu Harryju i Meghan Markle.

Omid Scobie je istaknuo kako je vrlo oprezan kada su u pitanju priče o tome da je princ William prevario Kate.

Inače, Sarah Rose Hanbury je pripadnica britanskog plemstva i supruga 7. markiza od Cholmondeleyja, Davida Cholmondeleyja. U braku su od 2009. godine i imaju troje djece. Osim toga, bliski su britanskom dvoru, te su prisustvovali sahrani kraljice Elizabete II. Hanburyjev sin također je bio prisutan na krunidbi kralja Charlesa III. (75). (Net.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,