Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Snimci veselog društva finske premijerke s Jadrana: Trajektu Jadrolinije pokazivale grudi

Preuzmite sliku

Sabina Särkkä, manekenka koja je u toplesu ljubila djevojku na partiju kod finske premijerke Sanne Marin, obožava otkrivati obnažene grudi.

Jasno je to iz jednog pogleda na njezin Instagram profil.

Zbog toples-poljupca se Sabina ispričala i poručila kako joj je jako žao.

Osim u Finskoj, gole grudi Sabina voli pokazivati i u ostatku svijeta. Na njezinom TikTok profilu objavljen je video na kojem atraktivna manekenka s prijateljicama pokazuje grudi trajektu Jadrolinije koji prolazi pokraj njihova broda. Na društvenim mrežama je snimke s Jadranske obale objavljivala u maju ove godine, pa je za pretpostaviti da je snimak ‘frišak’.

@sabinasarkka Tässä on ollut vähä kaikennäköistä @Julia Toivola #foryoupage @Lotta Soini @Dr. Rannisto ♬ alkuperäinen ääni – Sabina Särkkä

Kapetan je njihov trud nagradio brodskom sirenom.

– Teško je to opisati riječima, kako je putovanje morem nezaboravno! Ti trenuci, doživljaji, smijeh, prijatelji, prekrasna mjesta, ukusna hrana itd.. Takav osjećaj ne možete dobiti nigdje drugdje – napisala je Sabina o ljetovanju u Hrvatskoj na društvenim mrežama, gdje je objavila i nekolicinu fotografija.

Nekoliko pratitelja zanimalo je da li se i Sanna Marin nalazila na brodu, ali odgovor nisu dobili…

Finska premijerka se također ispričala zbog fotografije poljupca u toplesu koje su napravile osobe iz njezina društva u službenoj rezidenciji.

@juliatoivola♬ The Nights – Avicii

– Fotografija po mom mišljenju nije primjerena i zbog toga se ispričavam. Takvu fotografiju nije trebalo snimiti, ali ništa neobično se osim toga nije dogodilo na okupljanju – rekla je Marin.

Na profilu druge dame sa snimka, Julije Toivole, vidi se kako se društvo zabavlja po obali… (24sata.hr)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje