Ponedjeljak, 22. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Službeno: Marija Karan je novi lik Larinog izbora!

marija-karan
Preuzmite sliku

Glumica Marija Karan pridružit će se ekipi ‘Larinog izbora’.

marija-karan

Marija Karan u seriji će tumačiti lik plemkinje Anastazije, djevojke profinjenog izgleda i vatrene duše koja isijava iz njezinih očiju. Strastvena, temperamentna, duhovita i privlačna plijeni pojavom i samouvjerenošću gdje god se pojavi. No u sebi skriva i drugu, tamniju stranu, ona je kći vrlo utjecajnog plemića Nikole.

U Larinom izboru igrat ću lik Anastazije koja se bori da pronađe sebe u želji da pomiri dosljednost svog porijekla, ali i svojih vlastitih potreba. Ovo je jedan od najuspješnijih projekata u regiji u kojem igraju divni glumci, koja je okupila ekipu koja radi na projektu, a ujedno i gledatelje kraj malih ekrana‘, izjavila je popularna glumica koja se već ovih dana pridružila ekipi na setu u Splitu.

Televizijska serija ‘Larin izbor‘ je trenutno najgledanija u Hrvatskoj, a o uspjehu govori i podatak da je prodana u čak 19 zemalja. Osim u Hrvatskoj ‘Larin izbor’ može se pratiti u BIH, Sloveniji, Češkoj, Slovačkoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Rumunjskoj, Bugarskoj, Iranu, Iraku, Azerbejdžanu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Kataru, Kuvajtu, Tadžikistanu, Uzbekistanu, Bahreinu i Kazahstanu. U Srbiji je pilot emisija ove iznimno popularne serije prikazana u veljači ove godine.

Lijepa glumica rođena je 29.aprila 1982.godine u Beogradu. Proslavila se 2004. godine ulogom u seriji ´Jesen stiže dunjo moja´ redatelja Ljubiše Samardžića. Marija se može pohvaliti i angažmanom na filmovima ´Kad porastem biću Kengur´, ´Ljubav, navika, panika´, ´Četvrti čovjek´ i brojnim drugima. Pored izuzetno zapaženih uloga u domaćoj kinematografiji, Marija Karan je od 2008. godine uspješno razvila karijeru i u inozemstvu.

Prvu inozemnu ulogu dobila je u britanskoj drami “Taksist” u Londonu, a potom slijedi uloga u popularnoj britanskoj seriji “Ambulanta” (‘Casualty’). Marija je igrala jednu od glavnih uloga u TV filmu ‘Dark Relic‘ u režiji Lorenza Sene, zajedno s poznatim glumcima poput Jamesa Fraina, Clemencyja Burton-Hilla, Samuela Westa i Alyya Khana. Jedna od najuspješnijih glumica s ovog područja imala je priliku surađivati s najpoznatijim svjetskim glumcima.

Uz Jean Claudea Van Dammea i Scotta Adkinsa prošle godine je snimila film ‘Assassination Games’ u Rumunjskoj te film ‘Obred‘ uz glumačku legendu Anthonyja Hopkinsa. Ostvarila je i ulogu u seriji ‘Covert Affairs‘ koja je 2011. godine bila nominirana za Zlatni globus.

U ‘Larinom izboru’ gledat ćemo je u drugoj sezoni kao Anastaziju, tvrdoglavu i inatljivu kada ne dobije što želi, spremnu na borbu kada je povrijeđena. Dolaskom u Split, u kojem se sprema njezino vjenčanje za muškarca kojeg ne voli, njen život se preokrene. Tamo će Anastazija susresti Jakova (glumi ga Ivan Herceg), čovjeka koji će imati velik utjecaj na njezin život.

Tuzlanski.ba / 24sata.info

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: