Nedjelja, 25. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sin poznatog glumca zbog viška kilograma izbjegavao je javnost, a sada se pohvalio transformacijom

Preuzmite sliku

Christopher Schwarzenegger prije dvije godine, nakon što je diplomirao na na Univerzitetu u Michiganu odlučio se na radikalnu promjenu svoji prehrambenih navika i stila života.

Glumac Arnold Schwarzenegger i u 76. godini redovno vježba i pazi na svoju prehranu i oduvijek je bio u fit formi, a tu ljubav prema sportskom životu njegov 24-godišnji sin Christopher nije baš prigrlio i godinama se borio s viškom kilograma i nije se zdravo hranio, a teretanu je zaobilazio u širokom luku. U javnosti se nije pojavljivao jer se sramio svog izgleda i postoje tek paparazzo fotografije iz njegove faze u kojoj je imao višak kilograma.

  • Prije dvije godine, nakon što je diplomirao na Univerzitetu u Michiganu odlučio se na radikalnu promjenu svoji prehrambenih navika i stila života.

    – Počeo je vježbati i zdravije se hraniti. Na fakultetu je živio kao tipičan student i nije previše mario o svom izgledu i zdravlju, ali odlučio je to promijeniti. Nije bio na brzoj dijeti, mršao je na staromodan način smanjivanjem konzumacije brze hrane i vježbanjem – izjavio je izvor za Hollywood life. Kakvu je transformaciju postigao Christopher je pokazao ovog vikenda kada se pojavio na rođendanskoj zabavi svog brata Patricka organiziranoj u restoranu Nobu u Malibu.

  •  

    Na proslavi su bili i njegovi roditelji Arnold i Maria, koji su se rastali 2011. godine nakon što je Maria saznala da je Arnold dobio dijete s njihovom domaćicom Mildred Baena, a na slavlje su došle i njihove kćeri Christina i Katherine.

    Najveća podrška Christopheru tokom procesa skidanja kilograma bio je njegov otac koji ga je vodio kroz treninge i savjetovao ga je o zdravoj prehrani. (Vecernji.hr)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje