Foto: Tuzlanski.ba

Talijani posjeduju vrstu šarma koju nema baš niko drugi na svijetu i kojoj je nemoguće odoljeti.

Ovi slavni Talijani zaista imaju 'ono nešto', a osim što su uspješni u onome što rade, bila to muzika, film ili sport, nevjerovatno su zgodni.

Predstavljamo vam jedne od najzgodnijih Talijana današnjice

Michael Morrone

"Are you lost baby girl?", rečenica po kojoj je glumac postao poznat, a obožavateljice je osvojio u filmu '365 dana' u ulozi Massima Torricellija. Osim glumom, bavi se i modelingom, pjevanjem i modnim dizajnom. Ima 32 godine i jedan je od najzgodnijih talijana. Bio je u braku i ima doje djece.

Damiano David

Zgodni 24-godišnji Damiano David frotmen talijanskog rock benda koji je odnio pobjedu na Eurosongu 2021. godine.

Već tada su Evropljanke, ali i žene širom svijeta poludjele za njim. Damiano njeguje rokerski look, prepun je tetovaža i voli se šminkati. Na žalost mnogih, već je pet godina u sretnoj vezi sa manekenkom i talijasnkom influencericom Giorgiom Soreli.

Simone Sussina

Baš poput kolege Micahela Morronea gledali ste ga u filmu '365 dana'. Rođen u Rimu, ovaj 29-godišnji danas radi sa sve više brendova. Obožavatelji se nadaju da će ga gledati u još mnogo filmova i projekata.

Mateo Berrettini

Matteo je poznati talijanski teniser. Veoma je uspješan u tome što radi  jer se trenutno nalazi na 20. mjestu na svijetu. Sigurni smo da za ovim sportistom mnoge žene lude zbog njegove isklesane i zgodne figure. Također, mnoge komentarišu da je on najzgodniji, ali i najlješpi teniser trenutno. (Tuzlanski.ba)