Udala se Eminemova kćerka: Toliko je suza radosnica proliveno
Foto: Tuzlanski.ba

Eminemova biološka i najmlađa kćerka Hailie Jade Mather udala se za dugogodišnjeg partnera Evana McClintocka.

Na društvenim mrežama kruži fotografija repera dok pleše sa kćerkom, dok je i Hailie podijelila niz fotografija bajkovitog vjenčanja.

"Nismo mogli poželjeti bolju, ljepšu proslavu vikenda. Puno je suza radosnica proliveno, bilo je smijeha i puno se ljubavi osjetilo. Evan i ja smo jako zahvalni svoj obitelji i prijateljima koji su došli kako bi nas podržali i bili dio ovog novog poglavlja naših života kao muža i žene", napisala je Hailie na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Par se upoznao na fakultetu, a 2016. su započeli vezu. Mnogi pratitelji su joj čestitali na vjenčanju te pitali kada će objaviti fotografije na kojima je Eminem prati do oltara.

Eminem pored Hailie ima još dvije kćerke 

Podsjetimo, reper i njegova bivša supruga Kim Scott su 1995. godine dobili Hailie. Odrasla je u Detroitu s ocem Eminemom i majkom Kim. Diplomirala je psihologiju na državnom univerzitetu u Michiganu 2018. Prije dvije godine je sa svojom prijateljicom Brittany Ednie počela voditi podcast Just A Little Shady, čiji je naziv referenca na nestašni alter ego Slim Shady njezinog oca Eminema, a onda je kreirala modnu liniju.

Eminem ima još dvije kćerke. Alainu Scott je posvojio 2002. Njena je biološka majka, pokojna Dawn Scott, sestra blizanka Eminemove bivše supruge Kimberly. Osim nje je posvojio i Whitney Mathers, djevojčicu koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem.