Foto: Tuzlanski.ba

Prezauzeti skijašica i američki golfer okončali su svoju ljubavnu priču, a sve je potvrdila sama Lindsey Vonn objavom na Facebooku. Par je vezu započeo 2013. godine.

lindsey-vonn-prekid-tiger-woodsUvijek ću njegovati uspomene koje smo stvorili zajedno. Nažalost, oboje živimo poprilično užurbanim životom zbog kojeg smo bili prisiljeni puno vremena provoditi odvojeno. Uvijek ću se diviti i poštovati Tigera. On i njegova prekrasna porodica zauvijek će imati mjesto u mom srcu, napisala je Lindsey Vonn (30) na Facebooku i time objavila da je prekinula vezu s američkim golferom Tigerom Woodsom (39).

Par je u vezi bio od marta 2013. godine. Lindsey je pratila gotovo svaki Tigerov uspjeh, a i golfer je nju podržavao. O svojoj vezi nisu puno pričali, no u jednom od intervjua Lindsey je izjavila datiger-woods-lindsey-vonn2 su njih dvoje dobri jedno za drugo.

- Pomažemo jedno drugome kada god je to potrebno - izjavila je skijašica jednom prilikom.

Prije veze s Lindsey, Tiger je bio braku s Elin Nordegren. Par se rastao 2010. nakon što su u javnost procurile priče o njegovoj nevjeri. S Elin ima dvoje djece, kćer Sam Alexis (8) i sina Charlieja Axela (6).

Vonn također ima jedan brak iza sebe i to sa svojim bivšim trenerom Tomom Vonnom.(24sata.hr)