Sin Borisa Beckera jedan je od najpoželjnijih muškaraca u Velikoj Britaniji
Foto: Tuzlanski.ba

Sin proslavljenog njemačkog tenisera Borisa Beckera i manekenke Barbare, Elias nedavno je proglašen od strane magazina "Tatler", jednim od najpoželjnijih muškaraca u Velikoj Britaniji, prenosi Super žena.

Istakao je da roditelji nikada nisu morali da mu kažu da je lijep, jer je bilo "dovoljno da samo pogleda u ogledalo" i to i sam vidi.

"Moj izgled nije nešto što sam smatrao jedino važnim. Ipak, u poslednjih pet godina nisu mi bili potrebni ničiji komplimenti da bih znao kako izgledam", dodao je.

U više navrata isticao je da tijelo održava napornim vježbanjem, ali i njeguje svoju duhovnu stranu, pa od djetinjstva uživa u meditaciji i jogi.

Ovaj 22-godišnji plaovooki ljepotan je takođe fotograf, DJ i glumac: "Zaista nemam nikakva ograničenja u tome šta mogu da radim, nisu mi bitne titule i etikete. Volim da se izrazim na bilo koji način na koji mogu", rekao je jednom prilikom.


Podsjetimo Boris Becker i Barbara Feltus su se vjenčali su se 17. decembra 1993. godine, a u januaru su postali roditeliji sina Noah-Gabriela. Drugo dijete, Elias je rođen 4. septembra 1999. godine.  (Tuzlanski.ba)