Jennifer Aniston se dirljivom objavom oprostila od Matthewa, pokazala i privatnu poruku
Foto: Tuzlanski.ba

Jennifer Aniston nakon dvije sedmice šutnje preko Instagrama se oprostila od preminulog Matthewa Perryja, s kojim je glumila u hit-seriji "Prijatelji"

Nakon što su se njene kolege Matt LeBlanc i Courtney Cox oprostili dirljivim objvama na Instagramu isto je učinila i Jennifer Aniston.

Glumica je podijelila i emotivnu poruku koju je jednom prilikom poslao.

"O, čovječe, ovo je bilo duboko... Oprostiti se s našim Mattyjem bio je ludi val emocija koje nikad prije nisam osjetila. Svi smo mi nekoga izgubili u svojim životima. Osjetili gubitak života ili gubitak ljubavi. Mogućnost da stvarno sjedite u ovoj tuzi omogućuje vam da osjetite trenutke radosti i zahvalnosti što ste nekoga tako duboko voljeli. I voljeli smo ga duboko. Bio je dio našeg DNK-a. Uvijek nas je bilo šestero. Ovo je bila odabrana porodica koja je zauvijek promijenila smjer onoga što smo bili i kakav će biti naš put. Matty je znao da voli nasmijavati ljude. Kako je sam rekao, ako ne čuje smijeh, mislio je da će umrijeti. Život mu je doslovno ovisio o tome. I bome je uspio u tome. Sve nas je nasmijao. I jako smo se smijali. Posljednjih nekoliko sedmica proučavala sam poruke koje smo slali jedno drugom. Smijala sam se i plakala pa opet smijala. Čuvat ću ih zauvijek. Našla sam jedan SMS koji mi je poslao niotkuda jednog dana. To sve govori. (Pogledajte drugi slajd...). Matty, jako te volim i znam da si sada potpuno miran i bez ikakve boli. Pričam s tobom svaki dan... Ponekad te gotovo mogu čuti kako mi govoriš: 'Možeš li biti još luđa?' Odmori se, mali brate. Uvijek si mi uljepšavao dane…" napisala je glumica.

"Tebe nasmijavati mi je jednostavno uljepšalo dan. Uljepšalo mi je dan", napisao je Matthew Jennifer u poruci koju joj je jednom prilikom poslao iz čista mira.

Glumica mu je odgovorila: "Awww prvi od hiljadu puta...".