Ponedjeljak, 17. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sharon Stone: “Borim se s rakom i izgubila sam pola svog bogatstva”

Preuzmite sliku

Jedna od najljepših glumica svih vremena izgubila je poveću svotu novca zbog kolapsa jedne kalifornijske banke, ispričala je.

Glumica Sharon Stone (65) imala je u četvrtak emotivni govor na eventu povodom Ženskog fonda za istraživanje raka. U govoru se osvrnula na svoju borbu s rakom dojke, ali i na finansijske nepogode koje su je nedavno snašle.

– Te mamografije nisu zabavne. Otišla sam u bolnicu i rekla im: ‘Ako me otvorite i vidite da imam rak, molim vas, odstranite mi obje dojke’, jer ja nisam osoba koju definišu moje grudi. To možda zvuči smiješno jer ste svi vidjeli moje grudi. Vidjeli ste moje grudi nakon operacije, niste ni znali to – ispričala je glumica koja je bila na operaciji rekonstrukcije grudi 2001. nakon što su joj ljekari uklonili benigne tumore, prenosi 24sata.hr.

Uz tešku borbu s rakom, prošle je godine glumica izgubila pola svog bogatstva zbog pada banke Silicijske doline.

– Znam da nije jednostavno poslati SMS poruku kako bi uplatili novac, barem meni, ja sam idiot za tehničke stvari, ali mogu napisati ček. A sada je i to hrabrost jer znam šta se događa. Upravo sam izgubila pola svog novca zbog jedne situacije s bankom – ispričala je Stone. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,