Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Severinin video od sinoć skupio preko 3.2 miliona pregleda: “Žena hrabrost”

Preuzmite sliku

Severina je na svom Instagram profilu podijelila video, koji je ubrzo skupio 3.2 miliona pregleda.

Severina je u opisu videa iskoristila stihove iz svoje pjesme “Rođeno moje“:

jer što me nije ubilo… neće me ni ubit. Na njima kola nek’ se slome.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je stigla u Bosnu i Hercegovinu, nakon što je u posljednjem sudskom procesu izgubila starateljstvo nad sinom. Tom prilikom je nastup otpočela govorom kojeg je napisala, nakon sumiranja utisaka prethodnih dana i nakon ogromne podrške koju je dobila od svojih fanova širom regiona.

Tada je izjavila da četiri dana nije ustala iz kreveta, otkako je Vrhovni sud ponovno skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću.

Na nastupu je otpjevala i svoju pjesmu, “Rođeno moje”, prilikom čega je pokazala srednji prst pa se odmaknula od mikrofona.

“Jeb**e si mater”, moglo se zatim jasno iščitati s njenih usana. “Bio je ovaj prst”, našalila se zatim pokazavši na kažiprst.

Neki od komentara podrške ispod videa su:

“Žena HRABROST!”; “Koliko tuge u njenim očima i srcu. Drži se, Seve, Neko to gore gleda sve!”; “Plačem Seve. Ne daj se dušo. Pravda će kad tad pobijediti!”; “Ovo je teško i gledati”; “Koju snagu imaš da nastaviš sve dalje!”; “Uz tebe smo svi!”; “Koja si ti neslomljiva kraljica. I u najtežim trenucima veliki šaljivdžija” i brojni drugi. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje