Nedjelja, 25. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Severinin oproštaj od Davora Janjića: Nedostajat ćeš Sarajevu, nedostajat ćeš svima

Preuzmite sliku

Hrvatska pjevačica Severina oprostila se od bh. glumca Davora Janjića s kojim je sarađivala na filmu “Duhovi Sarajeva” emotivnom porukom koju je podijelila na Instagramu.

Usljed vijesti o smrti legendarnog bh. glumca Davora Janjića oglasile su se njegove brojne kolege, a među njima se ističu oni s kojima je sarađivao na filmu “Duhovi Sarajeva”.

Ulogu u tom filmu ostvarila je i hrvatska pjevačica Severina te se na svom Instagramu emotivnom porukom oprostila od Janjića.

“Otišao je naš Davor Janjić, naš Tref… Nedostajat ćeš tvojima, Olji i Piku, naš ‘Gospodaru prstenova'”, poručila je Severina.

 • “Nedostajat ćeš Sarajevu… Nedostajat ćeš svima”, dodala je uz emotikon slomljenog srca.

  Enis Bešlagić koji je s Janjićem i Severinom glumio u “Duhovima Sarajeva” prethodno se oprostio od glumca kazavši da je “otišao kao dobri duh svog Sarajeva”.

  “‘Duhovi Sarajeva’ ostaju kao naš neizvrisiv trag… Dok Miljacka protiče, ja ću te voljeti… Putuj u vječnost svoju i pronađi istinski mir. Saučešće porodici i svima onima koji su te osjećali svojim”, poručio je.

  Podsjetimo, Janjić je preminuo sinoć u 54. godini u Beogradu. Pored uloge u “Duhovima Sarajeva” publici je poznat i po legendarnoj ulozi u filmu “Ovo malo duše” Ademira Kenovića, gdje je utjelovio lik Nihada.

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , ,