Ponedjeljak, 17. Juna 2024.
Tuzlanski.ba logo

Severina odgovorila svešteniku na prozivke: Ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim

Preuzmite sliku

Severina je zatim podijelila Instagram story nepoznate osobe koja je objavila video svećenika.

Tomislav Lukač, 30-godišnji sveštenik iz Kaštela, na TikToku je komentarisao je Severinu zbog njezinih stavova o abortusu. Pjevačica se, naime, pridružila inicijativi @myvoicemychoiceorg, koja se zalaže da se svakoj stanovnici Evropske unije osigura pravo na dostupan i siguran pobačaj.

Pop, koji na TikToku komentirariše razne teme, zbog toga je snimio video u kojem govori kako je pobačaj “ne samo veliko zlo već i jako šteti ženama koje se na njega odluče”. U istom je videozapisu koristio i svjedočanstvo nepoznate žene koja je govorila o svom pobačaju.

@dontomolukac Većina žena koje su mi na ispovijedi ispovjedile grijeh pobačaja mi je reklo kako si ne mogu oprostiti što su to učinile!🙏🏽 #fyp #foryou #foryoupage #fypシ゚viral #priest #hodzazivot ♬ original sound – dontomislavlukac

Severina je zatim podijelila Instagram story nepoznate osobe koja je objavila video svećenika uz komentar: “Žena od skandala, taman se oporavila od jahte, kad evo je opet.” Budući da tog storyja nema na Instagram profilu sveštenika, nije sa sigurnošću reći je li njegov.

No Severina je direktno odgovorila svešteniku, što upućuje da bi on mogao biti autor storyja.

“Dragi, status ti zvuči kao da mi je motor JAHTE prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar seks, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao. Križ ti je top”, napisala je Severina. (Index.hr)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,