Utorak, 28. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Savjet nikad jednostavniji: Dua Lipa otkrila kako da imate varnice u krevetu

Preuzmite sliku

Intimni odnosi ne bi trebalo da predstavlja tabu i izbjegavanje razgovora na tu temu, nebitno da li ste na početku veze ili nekoliko godina u skladnom braku.

Buđenje varnica u krevetu može samo da vas dodatno približi sa partnerom.

Ukoliko su vam intimni odnosi postali dosadni i monotoni, pjevačica albanskog porijekla Dua Lipa (28) nedavno je otkrila je kako ona budi strast u krevetu. Njena tajna je prilično jednostavna. Kako ona smatra, parovi moraju da budu iskreni u pogledu navika u spavaćoj sobi kako bi veza uspjela. Dodaje da je potpuno bizarno da oni ne razgovaraju o tome šta im se sviđa, a šta nikako ne vole u krevetu.

“Mislim da je važno da normalizujemo razgovor o intimnim odnosima i da slobodnije pričamo o njemu, kako bismo mogli da se oslobodimo krivice i srama koji ga okružuju”, otkrila je ona u svom podkastu.

Kada se Dua dotakla svog ljubavnog života, rekla je da je takođe ključ trajne ljubavi jednostavno pronalaženje zabave jedno u drugom. Morate da budete uzbudljivi, dok učenje novih stvari o svom partneru nikada ne bi trebalo da nestane.

Kako dodaje stručnjakinja za intimne odnose, Emily Morz, za neke ljude, intimni odnos je sposobnost izražavanja moći, dok je za druge to da se osjećaju brižno. A kada je u pitanju razgovor o samom odnosu, ona misli da bi on trebalo da se dešava bilo gdje osim u spavaćoj sobi.

“Učinite sebi uslugu: sačuvajte spavaću sobu kao sveti prostor za spavanje i sam odnos. Ako želite da razgovarate o intimnosti sa svojim partnerom uradite to negdje drugdje i uvjerite se da ne traje duže od 10 minuta”, rekla je ona, prenosi Mondo.rs

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,