Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Razvodi se Dragana Mirković: Posljednje tri godine vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom

Preuzmite sliku

Pjevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić razvode se nakon 24 godina braka.

Vijest o tome podijelili su srbijanski mediji, a kako ističu pjevačica je podijelila saopštenje.

“Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osjećam moralnu obavezu da se danas obratim cjelokupnoj javnosti. S velikom tugom moram da vas obavijestim da sam predala zahtjev za razvod braka”, navela je na početku.

Potom je navela da ona i Toni već tri godine ne žive zajedno te da je pokušala sve da spasi svoj brak.

“Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a posljednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak”, nastavila je.

“Ja svakako ostajem dosljedna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem vjerna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvijek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje djece i nekome sa kim sam provela mnogo lijepih godina”, ističe.

Na kraju dodaje da je ovo jedino obraćanje putem medija i moli sve da poštuju njenu odluku.

“Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cijela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sljedeći put javiti s mnogo ljepšim vijestima, unaprijed se zahvaljujem na razumijevanju”, navela je u saopštenju.

Dragana Mirković i Toni Bijelić vjenčali su se 1999. godine, a zajedno imaju sina Marka (23) i kćerku Manuelu (22).

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje