Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Preminuo hrvatski pisac, stručnjak za marketing: Imao je samo 31 godinu

Preuzmite sliku

Marko Babić izgubio je dugogodišnju bitku sa zloćudnom bolesti, nakon što mu se stanje naglo pogoršalo.

Preminuo je hrvatski arhitekt, autor bestselera i stručnjak za marketing Marko Babić.

Tužna vijest objavljena je na njegovom profilu na Instagramu.

“Putuj, dječače naš. Slomljeni, ali ponosni što smo bili s tobom na ovom putovanju”, piše uz Markovu fotografiju.

“Molimo medije da Marka opišu kao arhitekta, autora bestsellera, stručnjaka za marketing, ali i kao osobu koja je u zadnje dvije godine pomogla mnogima koji su se susreli s dijagnozom. Uz to je bio najbolji otac, partner, sin, brat i prijatelj. Volimo te zauvijek”, stoji u objavi u pričama na Markovu profilu Instagramu, uz njegovu fotografiju s kćerkicom.

Marku je 2021. godine dijagnosticiran sarkom, a nedavno se ponovno pogoršalo, što je na društvenim mrežama otkrila njegova životna partnerica Tina Biloglav.

Tina je tada napisala i da su u Hrvatskoj iscrpili mogućnost liječenja te je uputila apel za pomoć pri pronalasku klinika u inozemstvu.

Marko se o povratku bolesti oglasio i sam prije dva mjeseca putem društvenih mreža, a tijekom svoje borbe s teškom bolesti nastavio je svakodnevno inspirirati i uljepšavati dane svima koji ga prate ili tek onako, svrate na njegov profil. Oko sebe je stekao prekrasnu zajednicu ljudi koji se njegovim pobjedama vesele kao da su njihove, a onima koji se možda nalaze u sličnoj situaciji bio je i jest primjer kako je moguće smijati se čak i kada si bolestan.

Njegove najvažnije žene, životna suputnica već deset godina – Tina te njihove neodoljivo slatke kćerkice Luce i Tonka, njegova su snaga od početka i daleko su najzaslužnije za sve što se događa u njegovoj knjizi “Putovanje zvano igra”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,