Nedjelja, 25. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Popularna TikTokerica ima 11 djece s osam različitih muškaraca

Preuzmite sliku

Majku 11 djece koja imaju osam različitih očeva puno ne brine što ljudi i njoj misle i govore. Ona kaže kako će se njezina djeca uvijek imati kome obratiti ako se nešto tragično dogodi.

Kako piše Daily Star, žena ima 32 godine, zove se Phi, živi u američkom gradu Memphis u jugozapadnom Tennesseeju i popularna je TikTokerica.

– Baš me briga za osudu, imam svoje razloge, rekla je Phi koja ima velik broj pratitelja na društvenim mrežama, a nedavno je dobila niz negativnih komentara na TikToku, gdje dokumentira život sa svojim potomstvom.

@phieudoraa #answer to @kalasoo like duhhhh yall gotta do the math… #babydaddyproblems #babymamachallenge #babymamatiktok ♬ original sound – PhiPhi🍭

Phi kaže kako je veliki broj djece utjecao na njezin život u vezi s muškarcima koji su je odbijali oženiti, a ona je umorna od toga da uvijek iznova objašnjava svoju situaciju, izvještava Daily Star.

Podijelila je i video snimku u kojoj objašnjava zašto njezina djeca imaju različite očeve, a dodala je i da još nije završila te da planira imati još djece u budućnosti.

– Dopustite mi da objasnim. Ako imate jedan i oduzmete jedan, imate nula, ali ako imate osam i oduzmete tri, još uvijek imate pet. Da imaju samo jednog tatu i da on ode ili umre, moja bi djeca ostala bez očeva, ali ako ih imam osmero i troje otiđu ili umru, moja djeca i dalje imaju pet očeva…, pojasnila je Phi.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,