Subota, 24. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Parodija na biznis podcaste: “Spavam 26 minuta sedmično i budim se bez alarma. San je precijenjen!”

Preuzmite sliku

Miloš Milaković je jedan od najduhovtihijh tipova sa interneta, a njegova nova parodija i viralni klip je ponovo poentirao.

Svi danas imaju podkast i to postaje problem, jer svako je dobio svojih 15 minuta slave iako to možda nije zaslužio. A kao možda i najpopularniji žanr se ističu biznis podcasti u kojima svi sve znaju, kako da od 10 dinara napravite prvi milion sa sve savjetima koji sigurno uspijevaju.

Ostavite Milošu Milakoviću da napravi sjajnu parodiju u samo nekoliko sekundi koji će na duhovit način pokazati kako ta pametnovanja zaista izgledaju.

Parodija na biznis podkaste:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by miloš milaković (@milosmilakovic)

Imaš biznis plan? Nema spavanja druže. Ja spavam 26 minuta sedmično i budim se bez alarma. Ja se budim kad i njujorška berza. Moji radnici također ne spavaju. Nema kukanja. Zašto bi spavao? San je precijenjen. Ti treba da juriš svoj san, a to nemožeš ako spavaš,” rekao je ovaj istaknuti biznis guru.

Naravno, ovaj video je za vrlo kratko vrijeme podijeljen više stotina puta širom interneta, s obzirom na to da je svako od nas naletio na klipova koje Milaković parodira.

Kako zračiš tako i privlačiš, pa je ovaj video u komentarima privukao mnoge druge male biznismene:

“Zahvaljujući ovom čovjeku život mi je promijenjen, zaradjujem 7.000 eura dnevno, ako želiš i ti javi mi se u dm da kupiš kurs od 800din da imam za kafu”; “Prosječan Nemanja “Jedite kifle” Antić finasijski savet”; “Je l’ treba da se napiše AMIN u komentaru ako želimo da i u nas dom uđe biznis?”;

Zbog ovog čovjeka sam naučio kako da jednu paštetu raspodijelim na tri obroka, sada imam milion dinara u šteku! Hvala Vam na svemu!“; “Jedno jutro moj radnik je došao u kancelariju svjež i odmoran. Popio je otkaz.”; “Sve je to super, ali za razliku od tebe ja uopšte ne spavam i budim svoj alarm a ne on mene. Uozbilji se malo ako hoćeš da budeš uspješan biznismen i pošalji mi dm “HOĆU PARE” kada budeš spreman”, samo su neki od komentara na ovaj vrlo smiješan klip. (Citymagazine.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje