Ponedjeljak, 27. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je spisak pravila koja će se morati poštovati na koncertu Aleksandre Prijović u Tuzli

Preuzmite sliku

Nakon spektakularnih koncerata Aleksandre Prijović u Sarajevu, Beogradu i Zagrebu na red je došla i Tuzla, tačnije dvorana Mejdan.

Aleksandra Prijović će dva dana za redom (22. i 23. decembra) u tuzlanskom Mejdanu održati koncerte.

Organizator konceta je agencija Travel4fun a kao i u ranijim slučajevima, izdat je spisak pravila kojih će se svi posjetioci morati pridržavati.

Pravila važe za obje koncertne  noći:

1. Ulazi u SKPC Mejdan otvaraju se u 18:30h.

2. Rezervacije stolova u VIP, VIP EX I VIP GOLD ZONI važe do 19:30h.

3. Molimo sve posjetioce da dođu što ranije kako bi ušli u zonu naznačenu na karti i kako se ne bi stvarala gužva na ulazima.

4. Pri ulasku u Mejdan, svaki posjetilac biće detaljno pregledan od strane zastitarske kuće, a nakon toga biće evidentirana ulaznica putem skenera. Samo originalne i neoštećene ulaznice, kupljene na zvanicnim prodajnim mjestima, biće evidentirane i na taj način moći ćete ući na ulaz naznačen na ulaznici.

4. Strogo je zabranjeno krivotvorenje ulaznica, kopiranje ili preprodavanje. Sa jednom ulaznicom moguće je samo jednom uci u dvoranu.

5. STROGO JE ZABRANJENO UNOŠENJE HRANE, PIĆA, ORUŽJA, BILO KAKVIH POTENCIJALNO OPASNIH PREDMETA, BILO KAKVIH VRSTA OPIJATA I DRUGIH OPASNIH SUPSTANCI. – Svi nedozvoljeni predmeti biće oduzeti prilikom detaljnog pregleda.

6. Samo osobe koje imaju ulaznicu za određenu zonu mogu boraviti u toj zoni. Prelazak iz jedne u drugu zonu je strogo zabranjen, te ukoliko takve radnje budu uočene, morat će se pristupiti odstranjivanju iz dvorane.

7. U krugu SKPC Mejdan SVI PARKINZI ĆE BITI ZATVORENI. Molimo vas da to imate u vidu i da koristite javni prevoz, drugi način dolaska ili eventualno da koristite druge parking prostore udaljene od Mejdana.

8. U slučaju potrebe za PRUŽANJEM PRVE POMOĆI, molimo vas da ne paničite, te da se obratite prisutnom medicinskom osoblju za pomoć, saopćeno je iz agencije.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje