Petak, 12. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovo je nova Hurem: Turci zamijenili glavnu glumicu u ‘Sulejmanu’ (FOTO)

Hurem2
Preuzmite sliku

Nakon što je Merjem Uzerli zbog psihičkih problema i depresile napustila snimanja popularne serije, turski mediji navode da su producenti za njenu nasljednicu izabrali pjevačicu i glumicu Gulčin Santirčioglu (36).

Hurem2

Ova vijest sigurno će rastužiti obožavaoce crvenokose Njemice! Jedna od najpopularnijih turskih glumica Merjem Uzerli neće više tumačiti lik sultanije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni”! Naime, popularna Hurem je već neko vrijeme u depresiji, a turski mediji objavili su da je upravo ovo razlog njenog odlaska iz serije. Merjem će biti zamijenjena 36-ogodišnjom glumicom i pjevačicom Gulčin Santirčioglu.

hurem-novaMerjem je u proteklih nekoliko mjeseci imala mnogo problema sa kilažom, a sada je zapala i u psihičke probleme. Od anonimne djevojke postala je najpoznatija turska glumica sa ogromnim honorarom, ali sa popularnošću su stigle i nevolje. Prvo se enormno ugojila, a zatim smršala do neprepoznatljivosti, da bi na kraju, nakon stote epizode rekla producentima da odustaje od snimanja i vraća se u Berlin.

Prijatelji kažu da je Uzerli dala mobilni telefon svom ocu, nikome se ne javlja, a u Njemačkoj boravi na jednoj klinici. Sa njom je i njen vjerenik Kan Ateš. Produkcija je bila šokirana njenom izjavom da više ne može da snima.

– Loše mi je, ne mogu više. Ne mogu da izdržim u Turskoj. Vraćam se u Berlin- rekla je prije samo nekoliko dana Hurem.

Iako se ova serija snima proteklih nekoliko godina i Merjem je postala zaštitni znak, te seriji donijela veliku popularnost, uloga će pripasti glumici Gulčin Santirčioglu. Naime, producenti su i ranije snimali seriju o turskom sultanu, ali nije imala ni izbliza veliku popularnost kao ova sa Halitom i Merjem. Sada će ova crvenokosa pjevačica i glumica koja neodoljivo podsjeća na Hurem imati glavnu žensku ulogu.

Gulčin (36) je pjevačica i glumica, a svoju televizijsku karijeru započela je 2005. godine i od tada je glumila u pet filmova i nekoliko serija. Kako će se nova Hurem snaći u seriji, budući da je dosta starija od Merjem, ostaje da vidimo od septembra, kada nova sezona počinje da se prikazuje u našoj zemlji.  (Telegraf.rs)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: