Nedjelja, 25. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Ovjekovječen emotivan momenat: DJ Solomun u majčinom zagrljaj pred desetinama hiljada ljudi u Sarajevu

Preuzmite sliku

Prije dvije noći, Sarajevo, odnosno Titova ulica bili su centar BiH. Naime, zavjesu na ovogodišnji 28. Sarajevo Film Festival spustio je nastup poznatog DJ-a, Mladena Solomuna.

Svjetska zvijezda bh. porijekla napravila je odličan spektakl u centru Sarajeva, čemu svjedoči broj onih koji su stigli iz svih dijelova BiH, pa i regiona.

Njegov nastup obilježen specifičnim ritmovima muzike, vizuelnim laserskim efektima i vrhunskom energijom, nije pokvarila ni kiša koja je pala u jednom trenutku. Među brojnim objavama koje su obilježile ovu noć, tu je i jedna koja je izazvala posebne emocije.

  • Naime, u jednom trenutku tokom nastupa na balkonu iznad Vječne vatre, Solomunu se pridružila njegova majka, te je taj momenat ovjekovječen predivnom fotografijom, na kojoj se u pozadini vidi ostatak grada preplavljen ljudima.

    Podsjećamo, Solomun je rođeni Travničanin, no odrastao je u Njemačkoj gdje se odselio sa roditeljima. Dobitnik je brojnih vrijednih nagrada, te tako uživa u tituli jedne od svjetskih zvijezda.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje