Četvrtak, 30. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Oglasila se žena koja je viđena s Perryjem dan prije njegove smrti

Preuzmite sliku

25-godišnja manekenka i bivša Miss Kalifornije Athenna Crosby tvrdi da je ona “misteriozna žena” koja je bila na ručku s Matthewom Perryjem dan prije njegove smrti.

“Nisam htjela javno pričati, ali želim reći da sam imala čast lično poznavati Matthewa. Shrvana sam zbog njegove smrti, ali sam smatrala da je neukusno govoriti o tome javno jer pažnja ne bi trebala biti na meni, nego na njemu i njegovom nasljedstvu. Bio je iznimno privatna osoba i uvijek sam poštivala to kod našeg prijateljstva. Ali zaista, bili smo prijatelji i ja sam bila jedna od posljednjih koja je pričala s njim i vidjela ga prije nego što je preminuo”, napisala je na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Athenna Crosby (@athennacrosby)

“Želim naglasiti da je Matthew bio izuzetno dobre volje i entuzijastično je pričao sa mnom o stvarima koje su mu dolazile u životu. Bio je toliko sretan i pozitivan. Molim vas da se suzdržite od bilo kakvih nagađanja oko njegove smrti. Znajte da je taj čovjek bio na povratku i da je zaista zaslužio više vremena na ovoj Zemlji. Naša industrija izgubila je legendu”, dodala je Athenna.

Vezano | Perry dan prije smrti viđen s nepoznatom ženom na ručku, bio je vidno raspoložen

Podsjećamo, TMZ je objavio fotografije Perryja s Athennom koje su nastale dan prije smrti.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,