Nedjelja, 26. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Obožavateljica preminula na koncertu Taylor Swift, u dvorani bilo 60 stepeni

Preuzmite sliku

Obožavateljica Taylor Swift preminula je uoči koncerta koji se održao u petak u Riu De Janeiru.

Ana Clara Benevides onesvijestila se dok je čekala izlazak zvijezde na binu i preminula od srčanog udara, pisale su tamošnje novine Folha De Sao Paolo, a sumnja se da je razlog tome toplotni val koji trenutno hara Brazilom.

“Ne mogu vjerovati da uopće ovo pišem. Sa tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljicu prije večerašnjeg koncerta. Ne mogu riječima opisati koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada”, započela je pjevačica  te dodala:

“O ovome neću moći pričati na sceni jer me preplavi tuga samo kada pokušam pričati o tome. Želim reći da mi je žao i da su moje misli s porodicom i prijateljima preminule obožavateljice. Ovo je posljednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazilu”, napisala je Taylor.

  • Temperature u Riu su prelazile 38 stepeni, a Swift je u jednom trenutku zaustavila koncert kako bi obožavatelji mogli da se osvježe i dođu do vode.

    Folha tvrdi da je na stadionu temperatura bila 60 stepeni, a vatrogasci su navodno pomagali preko 1000 prisutnih koji su pali u nesvijest.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje