Srijeda, 17. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nurkić i Filipović se skupa sa izabranicama družili u restoranu: Kad upoznaš divne ljude…

Preuzmite sliku

Bračni par Filipović, Tarik i Lejla, imali su se priliku sresti sa slavnim bh. košarkašem Jusufom Nurkićem i njegovom izabranicom Eminom Durić, a zadovoljstvo je bilo obostrano.

Nakon slučajnog susreta, Tarikova supruga i bivša manekenka nije skrivala oduševljenje te je na svojim društvenim mrežama odmah podijelila utiske.

“Kad upoznaš divne ljude pa imaš osjećaj da ih poznaješ cijeli život”, napisala je Lejla na fotografiji gdje njih četvero poziraju.

  • Da je posebno oduševljen bio Tarik, otkrio je na svom profilu pohvalivši se da je dobio i Nurkićev dres, a našalio se kako u Portland Trail Blazers sada stiže pojačanje.ž

    “Portland misli na budućnost! Doveden je za sljedeću sezonu iskusni playmaker”, našalio se Tarik, aludirajući na sebe te potom dodao kako nakon ovog, budući da je broj u posjedu Nurkića, možda “prorade taštine”.

  • Košarkaš je, podsjetimo, lani u Los Angelesu zaručio Eminu, koja dolazi iz Tuzle, a ujedno je i njegova dugogodišnja djevojka. Zadnji put privukli su pažnju na Valentinovo, kada je Jusuf objavio splet zajedničkih fotografija, a za iste su dobili mnoge komplimente.

    Datum njihovog vjenčanja još uvijek nisu otkrili.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje