Nedjelja, 3. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nina Badrić otkrila tajnu svog izgleda: ‘Život te išamara’

Preuzmite sliku

Nina Badrić je ove godine napunila jubilarnih 50 godina, a njen izgled sve oduševljava.

Naime, pjevačica nije ništa korigovala na svom licu, a kako kaže za njenu svježinu su zaslužne zdrave životne navike.

„S godinama čovjek nauči da voli sebe onom zdravom ljubavlju. Nauči da se pazi, da cijeni sebe, svoje tijelo i dušu, a iznad svega svoje vrijeme. Promjenom ishrane i životnih navika sve se presložilo, a taj unutrašnji osjećaj zadovoljstva ljudi su valjda primetili. Zadovoljna sam, iako mislim da još imam puno posla do cilja koji sam zacrtala“, kaže Nina Badrić pa dodaje da postoje različiti standardi za žene i muškarce na Balkanu.

Nameće se neki Instagram trend vječite mladosti koja je nerealna. Muškarci su, s druge strane, toga pošteđeni. Njima godine donose zrelost i šarm, dok ženama oduzimaju to isto. Mislim da je to čista diskriminacija“, kazala je Nina u intervjuu za „Story“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je dodala i da su prema njenom mišljenju najljepše žene svijeta, one starije od 40. Pjevačica tvrdi da čovjek može da se promijeni za jedan dan, kamoli za nekoliko godina.

„Život te išamara, iznenadi te, spoznaš svoje snage ili slabosti. Mene je život kroz najbolnije trenutke naučio da sam puno jača nego što sam mislila“, zaključila je ona.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,