Srijeda, 22. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nikolina Pišek se javila sa Maldiva: Svima nam ponekad treba pauza

Preuzmite sliku

Najprije je na Instagramu objavila jednu fotografiju iz aviona, a potom je u kupaćem kostimu pozirala na pješčanoj plaži.

Uz objavu je otkrila da je njezina lokacija otok Randheli, dio otočja Maldivi, te je napisala da se na daleko putovanje uputila kako bi se odmorila od svega što joj se događalo u posljednje vrijeme.

Nikolina je, podsjetimo, pod povećalom javnosti nakon što joj je prošle godine iznenada preminuo suprug Vidoje Ristović, nakon čega je krenula u verbalni rat s njegovim ocem Viktorom.

“Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga… Od izloženosti. Meni je trebala da sumiram, da se okružim sa svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smijemo se i slavimo ovo što imamo. I da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja”, započela je Nikolina objavu na Instagramu.

“Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva rijetkost, osjetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podnijeti. Godina kada sam se molila da što manje pate moja djeca, kada sam se smijala dok je duša krvarila i kada me je liječio svaki osmjeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa kći preko noći odrasla. I svjesna sam da vjerovatno nikada neće shvatiti koliko me peče njezina briga za mene jer se u tome ogleda njen strah. A želim da se njih dvije ne boje nikada… Nismo željele okretati novi list, život nas je uvjetovao. A svaki novo poglavlje otvara se s nekim razlogom… Želim vjerovati da su svi ljudi koji su svjesno otišli iz mog života napravili mjesta za neke druge, kvalitetnije… U ovoj godini želim plakati od ljepote i sreće. I znam da hoću. Već to i radim. Jer imam svoj krug meni najvažnijih velikih ljudi”, dodala je voditeljica.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,