Ponedjeljak, 4. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Nikolina Pišek: ‘Po prvi put sam samohrana majka u punom smislu te riječi, zaista je teško’

Preuzmite sliku

Nikolina je otkrila da ju je jako razveselilo što je vidjela brojne prijatelje koje nije dugo vidjela, a progovorila je i o poslu. Pišek trenutno radi na Una TV-u, a jedini nedostatak je što stalno mora putovati na snimanja u Beograd jer živi u Zagrebu

Voditeljica Nikolina Pišek (46) bila je na modnoj reviji modnog brenda Duchess iza kojeg stoji poduzetnica Snježana Schillinger i dizajner Antun Tin Brišar.  Nikolina je otkrila da ju je jako razveselilo što je vidjela brojne prijatelje koje nije dugo vidjela, a progovorila je i o poslu. Pišek trenutno radi na Una TV-u, a jedini nedostatak je što stalno mora putovati na snimanja u Beograd jer živi u Zagrebu.

– Organizacijski prilično umara i mnogo vremena konzumira. Uz to,sada sam po prvi put u životu samohrana majka u punom smislu te riječi i to je zaista teško- rekla je Nikolina u razgovoru za Story te otkrila da se brine hoće li svoje dijete uspjeti ”otisnuti u svijet”.

– Jednom sam uspjela i ponovno ću, iako je sada u puno težim okolnostima i zahtjevnije – objasnila je Nikolina koja ima dvije kćeri – Unu Sofiju (7) koju je dobila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem i Hanu (25) koju je dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem.

Podsjetimo, Nikolina se nedavno pohvalila novom frizurom.

– Ima tih dana u neko jesenje vrijeme kada je priroda toliko plačna da nemaš drugog izbora nego sama sebi zasjati u ogledalu.I na trenutak zaboraviš da je jesen, i hladno i magla i da su vremena izazovna. Jer ja im mogu prkositi bolje no bilo tko meni. Volim te svoje male trenutke. Volim taj trenutak u danu kada samu sebe pospem zvjezdanom prašinom. Volim kada mi kćer kaže- lijepa si, mama! Ok, zanijela sam se i pomalo lažem. Uvažite sve osim posljednje rečenice. – napisala je Pišek uz objavu.

 

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje