Ponedjeljak, 26. Februara 2024.
Tuzlanski.ba logo

Neymarova majka nakon razvoda pronašla novu ljubav: Profesionalni je gejmer i mlađi od fudbalera 6 godina

Preuzmite sliku

Nogometne zvijezde gotovo su svakodnevno na naslovnicama zbog nenogometnih tema, a često su glavni akteri ovih priča strastveni Brazilci.

Prošle je godine snažan dojam ostavio bivši napadač Zenita, a danas ŠangajaGivanildo Vieira de Sousa, poznatiji pod nadimkom Hulk. Moćni napadač je napustio suprugu nakon 12 godina braka, te oženio njenu – mlađu atraktivnu rodicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Givanildo V. De Sousa- Hulk (@hulkparaiba) on

Slična afera upravo se ovih dana događa u porodici Neymar.

Neymarova majka, Nadine Gonçalves, nakon razvoda je sreću potražila u naručju mladog brazilskog modela i profesionalnog gejmera Tiaga Ramosa (23). Ne bi to bila ništa neobično da Ramos nije pet godina mlađi od Neymara (28), a uskoro bi mu, sudeći po izmjeni nježnih poruka na društvenim mrežama, mogao postati očuh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nadine Gonçalves (@nadine.goncalves) on

“Neobjašnjivo se jednostavno ne može objasniti, ako živiš… ljubav”, napisala je mama Nadine na Instagramu uz simbol srca, a Ramos je odgovorio samo jednom rječju: ‘Neobjašnjivo’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiago Ramos 🇧🇷🇪🇸🇺🇸🇵🇹🇫🇷🇲🇦 (@tiagoramoss) on

28-godišnja zvijezda PSG-a ne misli stati na put majčinoj sreći, upravo suprotno. Neymar koji i sam često osvane na naslovnicama zbog raznih afera i  ludih provoda, mami je poručio jednostavno: ‘Budi sretna mamice. Volim te”. (Tuzlanski.ba)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiago Ramos 🇧🇷🇪🇸🇺🇸🇵🇹🇫🇷🇲🇦 (@tiagoramoss) on

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje